1.  Dacă dorești să te botezi sau dacă dorești să participi la cateheză doar pentru a-ți aprofunda cunoștințele despre credința creștină, te poți înscrie la bunavestire.ro/botez.
 2. Ajutor Ucraina –  Suntem în fața unei crize umanitare de care Europa nu a crezut că va mai avea parte. Suntem chemați să ne implicăm și Bunavestire va răspunde prin fiecare credincios acestei chemări! Avem o „Celulă de criză” prin care coordonăm solicitările de ajutor și resursele puse la dispoziție cu multă generozitate. Colaborăm cu Fundații, Biserici și persoane care au început pregătirile de primire a refugiaților. Orice informație sau solicitare de ajutor poate fi direcționată spre noi și vom căuta un sprijin.Puteți dona alimente sau bunuri de consum – începând de mâine vom colecta alimente neperisabile și bunuri la Aurrum Palace.
  – Produse de igienă (șampon, șervetele umede, dezinfectant, șervețele umede, hârtie igienică, pastă si periuță de dinți, absorbante, măști chirurgicale etc.)
  – Produse pentru bebeluși (lapte praf, mâncare neperisabilă, scutece, șervețele etc.)
  – Paturi, pilote, prosoape, saci de dormit
  – Haine de orice fel (în special pentru femei, copii si bătrâni, deoarece bărbații au rămas să lupte)- Mâncare neperisabilă, care nu necesită gătire (alimente care pot fi depozitate și trimise eventual către zona de Vamă).
  Puteți dona bani, aceștia vor fi folosiți pentru nevoi punctuale, care nu pot fi prevăzute.
  Puteți oferi cazare, de la o cameră până la un apartament, în funcție de disponibilitate.
  Implicare directă ca și voluntar (vor fi multe ocazii de slujire, de la organizare până la ajutor concret cu familiile, gătit, transport, etc.)
  Aici aveți link pentru a vă înscrie sau dona la bunavestire.ro/ucraina sau puteți apela numărul de telefon 0723646635
 3. Cadouri Satu Nou – Anul acesta dorim să strângem 160 de cadouri pentru a înfrumuseța puțin Crăciunul copiilor din Satu Nou.
 •  Acestea trebuie să conțină: jucării, dulciuri, produse de igienă, rechizite, haine, un Nou Testament, iar valoare lor să fie în jurul sumei de 200 lei/cadou.
 • Termenul limită de predare a cadourilor este 12 decembrie. Acestea pot fi aduse în fiecare zi de luni, ora 18, sau duminică, ora 9, la Aurrum Palace – Șoseaua  Electronicii 19.
 • Formularul de înscriere: https://forms.gle/csMJ47WUoMmMNBQX9
 • Poți contribui și printr-o donație astfel încât noi să acoperim costurile cu resursele necesare proiectului, inclusiv pentru transport.
 • Cont ING Bank: RO27INGB0000999904670684
 • Titular: Motea Daiana  sau revolut.me/daianaik8s