1.  Dacă dorești să te botezi sau dacă dorești să participi la cateheză doar pentru a-ți aprofunda cunoștințele despre credința creștină, te poți înscrie la bunavestire.ro/botez.
 2. Ajutor Ucraina –  Suntem în fața unei crize umanitare de care Europa nu a crezut că va mai avea parte. Suntem chemați să ne implicăm și Bunavestire va răspunde prin fiecare credincios acestei chemări! Avem o „Celulă de criză” prin care coordonăm solicitările de ajutor și resursele puse la dispoziție cu multă generozitate. Colaborăm cu Fundații, Biserici și persoane care au început pregătirile de primire a refugiaților. Orice informație sau solicitare de ajutor poate fi direcționată spre noi și vom căuta un sprijin.Puteți dona alimente sau bunuri de consum – începând de mâine vom colecta alimente neperisabile și bunuri la Aurrum Palace.
  – Produse de igienă (șampon, șervetele umede, dezinfectant, șervețele umede, hârtie igienică, pastă si periuță de dinți, absorbante, măști chirurgicale etc.)
  – Produse pentru bebeluși (lapte praf, mâncare neperisabilă, scutece, șervețele etc.)
  – Paturi, pilote, prosoape, saci de dormit
  – Haine de orice fel (în special pentru femei, copii si bătrâni, deoarece bărbații au rămas să lupte)- Mâncare neperisabilă, care nu necesită gătire (alimente care pot fi depozitate și trimise eventual către zona de Vamă).
  Puteți dona bani, aceștia vor fi folosiți pentru nevoi punctuale, care nu pot fi prevăzute.
  Puteți oferi cazare, de la o cameră până la un apartament, în funcție de disponibilitate.
  Implicare directă ca și voluntar (vor fi multe ocazii de slujire, de la organizare până la ajutor concret cu familiile, gătit, transport, etc.)
  Aici aveți link pentru a vă înscrie sau dona la bunavestire.ro/ucraina sau puteți apela numărul de telefon 0723646635
 3. 📅 În perioada 4-6 noiembrie 2022 organizăm o Conferință pentru Părinți, unde vorbitori vor fi pastorii biserici noastre. Mai multe informații pot fi găsite aici: bunavestire.ro/proiecte/familii/