Dragi parinti, bunici si prieteni ai copiilor,
A inceput anul scolar si anul acesta – prilej de nemarginita bucurie pentru copii si parinti…

Biserica Bunavestire, ca si comunitate de credinta, speranta si iubire crestina, considera educatia spirituala a copiilor o prioritate absoluta si vitala pentru fiecare familie, dar si o prioritate a noastra ca si comunitate. Dorim sa incurajam parintii in aceasta responsabilitate mare pe care o au si, in acelasi timp, dorim sa ne facem datoria ca si comunitate prin acceptarea copiilor ca parte a comunitatii.

In acest sens, in fiecare duminica dimineata, copiii sunt bineveniti la inchinare impreuna cu biserica. De asemenea, copiii sunt invitati sa participe impreuna cu famillile lor la grupurile de ucenicie in case. In perioadele de vacanta si cu ocazii speciale, copiii sunt incurajati sa participe activ in cadrul serviciilor divine pe tot parcursul acestora.

Pentru a raspunde mai multor nevoi spirituale pe care copiii le au, in timpul anului scolar organizam grupe speciale pentru copii care au loc in fiecare duminica (cu exceptia vacantelor scolare) in clase amenajate la Crystal Palace Ballrooms. Scopul acestor intalniri este sa ii ajute pe copii sa primeasca ÎNVĂŢĂTURĂ potrivit cu varsta lor despre cum Îl pot urma pe Iisus în fiecare zi si sa ii ajute sa dezvolte relaţii de PRIETENIE cu alţi copii credincioşi.
Pentru o mai buna organizare a acestui aspect al slujirii noastre ca si biserica, va invitam pe toti cei ce doriti sa aduceti copii la grupele Clubului Prietenii lui Iisus sa ii inscrieti folosind acest FORMULAR ONLINE. Se va completa cate un formular pentru fiecare copil cu varsta intre 4 si 13 ani. Se pot inscrie copii apartinatori sau vizitatori ai bisericii.

Pentru cei ce doresc, exista posibilitatea de a primi din partea Bisericii nota pentru materia RELIGIE din scoala.

Va suntem recunoscatori pentru efortul de a finaliza inscrierea copiilor.

Slujind impreuna,

Emanuel Murariu
Coordonator lucrare cu copiii