COVID19 – Comunicat pastoral

Echipa pastorală a bisericii Bunavestire comunică membrilor, aparținătorilor și vizitatorilor online că serviciile divine de la Aurrum Palace se suspendă până când situația referitoare la coronavirus Covid-19 se va schimba și întâlnirile publice nu vor mai reprezenta risc de contaminare comunitară.

În această perioadă vom transmite ONLINE serviciul divin, în fiecare duminică dimineața, între orele 10.00 – 12.00. Îndemnăm familiile și persoanele care aparțin comunității de credință Bunavestire să se conecteze online pentru a petrece împreună cu întreaga biserică un timp devoțional, de închinare, rugăciune, studiu biblic și predicare.

Vă îndemnăm să păstrați legătura cu grupul de casă din care faceți parte; să vă uniți în rugăciune în zilele și la orele pe care le stabiliți împreună și să vă sprijiniți în mod practic unii pe alțiii. Cei ce nu faceți parte dintr-un grup de casă, acum este timpul potrivit să vă alăturați! Accesați: https://www.bunavestire.ro/grupuri

În perioada aceasta, persoanele vârstnice sau cele aflate în izolare la domiciliu, precum și persoanele care au nevoie de ajutor sunt rugate să apeleze la telefon 0731.013.335 sau să ne contacteze online la https://www.bunavestire.ro/contact

Este vremea să căutăm pe Domnul din toată inima, să ne apropiem de El și unii de alții și să ne punem încrederea în Dumnezeu, căci El a zis:

„Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi.” (Evrei 13:5)

Echipa pastorală,
18 Martie 2020