Hub Bunavestire 

Credința Urbană 

Construim în mijlocul orașului sediul Bisericii Bunavestire, un spațiu care ne dorim să fie accesibil pentru activitățile comunității noastre, dar și pentru cei care sunt deschiși să cunoască mai mult despre credința creștină.

Vom folosi sediul Bunavestire în primul rând pentru diverse activități ale bisericii:

Întâlnirile TBV (Tineri Bunavestire) 

– un spațiu sigur și plăcut în care tinerii se întâlnesc să se cunoască, să fie motivați să trăiască credința creștină

Întâlnirile ABV (Adolescenți Bunavestire) 

– un mediu în care adolescenții din biserica noastră pot să îl cunoască pe Dumnezeu, să găsească răspunsuri la întrebările și frământările lor, să dezvolte relații sănătoase și să aibă parte de activități potrivite vârstei lor.

Seri de rugăciune 

Întâlniri pastorale și de consiliere

Sediul Bunavestire va avea un birou pastoral, care ne dorim să fie pus la dispoziția comunității noastre pentru întâlnirile pastorale și de consiliere.

Mai mult decât un sediu…

Ne dorim ca acest spațiu să fie un centru creștin, un hub în mijlocul orașului, care să ne ajute să fim mai aproape de cei care doresc să îl cunoască pe Dumnezeu, să le împărtășim oamenilor credință creștină și să îi ajutăm să facă un pas mai aproape de Domnul Iisus.

Cum vom face acest lucru în mod practic?

  • Conferințe Apologetice – menite să echipeze orice credincios, indiferent de vârstă, care dorește să cunoască si să aprofundeze fundamentele biblice ale credinței creștine.
  • Centru de consiliere creștină 
  • Întâlniri evanghelistice – hub-ul va oferi un spațiu pentru discuții evanghelistice 

Haideți să ne aducem aminte și să căutăm să ne împlinim scopul nostru, ca biserică, pentru care am fost așezați în București, formulat atât de frumos și plin de înțelepciune de către fratele Taloș:  

„Biserica Bunavestire este chemată să slujească întregul oraș, să fie în orașul acesta o mărturie; noi nu suntem aici pentru noi, ci ca numele Domnului Isus să fie înălțat în cât mai multe inimi.”

Dumnezeu să răsplătească dărnicia fiecăruia!

Donează