Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Prioritățile în familie

8 martie @ 18:00 - 10 martie @ 10:00

Despre prioritățile în familie va vorbi familia Bartoș, Emil și Tatiana, la conferința pe care Bunavestire o organizează în primăvara aceasta.

🗓️ 8-10 martie este perioada în care organizăm o conferință pentru familiile de-acum, dar și pentru cele care se vor forma în viitor.
Sunt invitate atât toate cuplurile, indiferent de statutul marital, cât și persoanele necăsătorite, care intenționează să se căsătorească la un moment dat.

🎤 Emil Bartoș este pastor și profesor de teologie, iar Tatiana Bartoș este medic pediatru. Cei doi locuiesc în apropierea Timișoarei și printre pasiunile lor se numără cărțile și călătoriile.

👉🏽 Din program: Revizuirea priorităților în domeniul fizic, în domeniul comunicării, în domeniul emoțiilor și în domeniul spiritual.

💰 Costul final (cazare + mese) pentru 1 adult, pentru toată perioada (vineri-duminică), diferă în funcție de tipul de cameră:
650 lei – cu cazare în cameră dublă
750 lei – cu cazare în suită
800 lei – cu cazare în garsonieră

👶🏻 Copiii până în 6 ani nu plătesc cazarea dacă dorm în același pat cu părinții.

👧🏻 Copiii cu vârstele cuprinse între 6 și 13 ani, cazați în suită sau garsonieră, vor fi luați în calculul nostru doar pentru micul dejun (45 lei). Celelalte mese vor putea fi comandate la fața locului, a la carte, și se vor achita individual, la momentul respectiv.

🧒🏻 Pentru fiecare adolescent (cu vârsta mai mare de 13 ani) cazat în suită sau garsonieră se va achita următorul cost pentru cazare, pentru toată perioada:
220 lei – cu cazare în suită (mic dejun inclus)
250 lei – cu cazare în garsonieră (mic dejun inclus)
Dacă nu va mai fi disponibilitate pentru suite sau garsoniere, costul cazării pentru un adolescent de peste 13 ani, pentru toată perioada, va fi 315 lei (cazare în cameră dublă și mic dejun inclus).
Celelalte mese pentru adolescenți vor putea fi comandate la fața locului, a la carte, și se vor achita individual, la momentul respectiv.

🚗 Locația: Hotel Carpați, Predeal, județul Brașov

⚠️ Data limită de înscriere: 20 februarie (Vă rugăm frumos să țineți cont că locurile sunt limitate și să vă înscrieți cât mai din timp!)

📝 Link înscriere: https://www.cognitoforms.com/BisericaBunavestire/ConferințaPrioritățileÎnFamilie

💳 Plata se va face în contul bisericii, menționând la detalii “CF – nume și prenumele unuia dintre soți/parteneri” (ex: CF – Popescu Maria).

Biserica Creștină Baptistă Bunavestire
CUI: 12525322
Cont: RO91 BACX 0000 0011 6652 0000
UniCredit Bank, Sucursala Orizont
Sediu social: J.L. Calderon nr.46, București

❗ Mențiuni cu privire la procesul de înscriere:
1. Până pe 25 februarie vă vom comunica pe email tipul de cameră și numărul acesteia, dar și totalul de plată. Vă rugăm să NU faceți plata înainte de a primi emailul pentru a evita posibilele încurcături! Din momentul primirii emailului, vă rugăm să faceți plata în contul bisericii până pe 3 martie.
2. Dacă veniți de sâmbătă dimineața, NU veți fi luați în calcul pentru micul dejun.
3. Dacă aveți nevoie de sprijin financiar, vă rugăm să luați legătura cu unul dintre pastorii bisericii noastre.

📞 Pentru orice alte informații organizatorice, puteți lua legătura cu Rebeca Stănescu (0753 522 317) sau Alina Radu (0748 704 835)

Detalii

Începe:
8 martie @ 18:00
Se termină:
10 martie @ 10:00