Tineri Adulți

„Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi” – Eclesiastul 11:9

Ca și tineri adulți dorim din inimă să ne bucurăm și să investim din plin de tinerețea pe care Dumnezeu ne-a dăruit-o. Putem face acest lucru în diferite modalități: părtășie unii cu alții, ieșiri în diferite locuri ale țării și nu în ultimul rând slujiri. Astfel, ne-am propus să slujim ca și grup atât în biserică cât și în afara acesteia. Dorim să avem un impact in această lume și să molipsim pe cei din jurul nostru să se dedice aproapelui lor. Ca și grup de tineri adulți am început în primul rând să slujim seniorilor bisericii noastre dorind să petrecem cât mai mult timp împreună cu aceștia, ajutandu-i, ascultându-i și de ce nu, cerându-le sfaturi. Următoarea noastră slujire va fi în rândul celor mai micuți dintre noi, copilașii.

Modalități de slujiri sunt la tot pasul și suntem deschiși pentru oricine dorește să ne ofere o mână de ajutor.
Așteptăm cu nerăbdare să cunoaștem cât mai mulți tineri adulți la întâlnirile noastre lunare, la diferitele ieșiri, cât și la slujirile pe care le facem cu multă bucurie și drag.

Pentru mai multe informații despre acest proiect, te rugăm să ne scrii.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.