Grup Popești Leordeni

Grup Popești Leordeni

Testimoniale

Mulțumită grupului, răsfoim mai mult Biblia, și din intrebarile și raspunsurile ce ni le dăm reciproc, cunoastem mai bine.

Ma motiveaza mai mult sa il caut pe Domnul si sa ma apropii de El intr-un mod organizat. Prin grup pot fi incurajat de experientele celorlalti si pot impartasi experientele personale.

O relatie de calitate cu Dumnezeu este si pe verticală și pe orizontală. Dincolo de studiu din Cuvânt, partasie prin rugăciune, unele familii au legat relații trainice și există posibilitatea să cunoști oameni noi din biserică și nu numai. Nu este totul perfect, ci poate fi ca intr-o căsnicie, adică cu bune si rele.

Incercam sa legam relatii intre noi si sa ne cunoastem. Oamenii au nevoie de oameni, de prietenii, de discutii deschise, de acceptare, de apartenenta la altii care i impartasesc valorile de esenta. ” cine se aseamana se aduna” . Ca in familie, cu plusuri si minusuri, dar sunt motor si esentiale pentru sanatatea noastra emotionala, sociala si spirituala, te maturizeaza, te creste ..opinii divergente, pareri, perceptii, expetiente, filtru diferit prin care traducem tot ce ni se intampla. Ca in familie !!!! Venim impreuna cu bagaje si experiente diferite, cu perceptii despre biserica, comunitate si Dumnezeu …crestem si ne maturizam relational impreuna fiecare in modul sau si cu ce are nevoie. Faptul ca vorbim despre cuvantul lui Dumnezeu, deschis si cu curiozitate sincera este o crestere. Sper sa adunam cuvantul in inima noastra .. adica sa-l coboram din cap, in corp si sa l contientizam pe deplin, sa l imbratisam si sa facem un stil de viata in adevarul pe care l validam si credem la nivel cognitiv.

Găsești mai jos câteva informații folositoare legate de grupul din această zonă a orașului.

Sperăm să te ajute în alegerea ta.

Pentru a participa la un grup, va rugam sa completati urmatorul formular.

Nume lider

Cristi Mușat

Locație

Popești Leordeni

Întâlnire fizică

Duminică 16:00

Specificul grupului

Grup familii tinere cu copii mici