Zidirea comunității

Singurătatea e mai dureroasă decât orice boală iar părtășia autentică mângâie și dă speranță. Unitatea unui grup de seniori care se susțin reciproc este o binecuvântare!

Ne dorim să avem activități periodice care zidesc comunitatea de seniori, cum ar fi:  ieșire la munte, seară de închinare, ieșiri în oraș, conectare autentică, care să ne țină aproape unii de ceilalți. 

Te poți implica cu slujire la evenimentele organizate cu seniorii atât ca grup cât și ca frate/soră.

Seniorii resursa de aur a Bisericii

,,…întreabă pe tatăl tău și te va învăța, pe bătrânii tăi și îți vor spune.” Deut. 32:7b   Prețuirea experienței și umblării cu Domnul a seniorilor noștri, ne poate aduce multe învățături și poate ușura mult mai ales pe cei tineri!

Căutăm să includem fiecare senior într-un grup de casă,  suntem atenți la darurile pe care Domnul le-a pus în ei și căutăm să le facilităm accesul la resursele și nevoile Bisericii. 

Nevoi speciale

Nici un senior nu este lăsat la voia întâmplării și neîngrijit!

Avem grijă de cei care au nevoi speciale, persoane care nu se pot descurca singure, suntem în contact și le asigurăm ce au nevoie. 

Puteți purta de grijă unui senior ca și grup, sau puteți sluji cu nevoi punctuale. Completează Formularul de voluntariat și noi îți vom arăta oportunitățile.

Galerie foto

Implică-te!

Vrei să slujești într-o categorie socială?

Preia un caz cu grupul de casă!

Fii voluntar la nevoie!

Vrei să fii ajutat?